Skydive ENPC COVID-19 Maatregelen

Laurens - 17 maart 2020Laurens Instructeur, Videoman
Update 11 mei 2020:
 
Ondanks een versoepeling in maatregelen welke deze week zijn aangekondigd, heeft dat op de korte termijn nog geen gevolgen voor onze springoperatie. Wij zullen dus nog steeds op zijn vroegst op vrijdag 5 juni de deuren weer openen. Het is in de tussentijd wel mogelijk om een reservering te maken via onze website voor een datum vanaf 5 juni. 
 
-------------------------------------------------------------------
Afgelopen weekend zijn de maatregelen omtrent de Corona pandemie weer verder aangescherpt. Hierbij is er o.a. een ministerieel verbod afgekondigd waarbij sportclubs tot 1 juni hun deuren gesloten dienen te houden. Wij zijn daarom genoodzaakt om alle springactiviteiten (incl. opleidingen en opfriscursussen) t/m het weekend van 30 en 31 mei stil te leggen. 
 
Het is nog wel gewoon mogelijk om een sprong te boeken voor de periode hierna. Vanaf vrijdag 5 juni is er weer de mogelijkheid is om een sport- of tandemsprong te maken. Indien de maatregelen nog wijzigen en dit gevolgen heeft voor onze openingstijden, zullen wij jullie wederom informeren via de verschillende media en deze website.
 
Het ENPC Bestuur