Minimumleeftijd tandemsprong

Wat is de minimumleeftijd voor een tandemsprong? Dat is een vraag die Skydive ENPC vaker hoort terugkomen. We geven je graag het antwoord: vanaf 12 jaar mag jij een tandemsprong maken. Hoe dat precies zit? We vertellen je er graag meer over.

OVER SKYDIVE ENPC

De oudste parachutistenvereniging van Nederland vind je tussen Breda en Roosendaal: om precies te zijn bij Breda Airport. Skydive ENPC (de Eerste Nederlandse Parachutisten Club) biedt je alles om van jouw hoogte-avontuur een succes te maken. En daarvoor is bij ons de sky not the limit: je kunt het zo gek niet verzinnen, of wij denken graag met je mee. Onze ervaring en kunde maken ons tot een betrouwbare partner in de lucht. Samen maken we er een vliegend feest van!

Parachutespringen: de minimumleeftijd

Ga je voor het eerst een parachutesprong maken? Dat betekent dat je samen met één van onze instructeurs uit het vliegtuig springt. Dit is de zogeheten tandemsprong: een sprong waar je vast zit aan één van de ervaren specialisten. De minimumleeftijd is zoals gezegd 12 jaar. Skydive ENPC hanteert deze leeftijd omdat je dan pas écht goed de sprong kan ervaren. Het belangrijkste is natuurlijk ook dat je zelf dolgraag de tandemsprong wil maken. En ben je jonger dan 18 jaar? Dan ben je verplicht om een ondertekende ouderverklaring te delen aan Skydive ENPC.

Lees hier meer over de minimumleeftijd van parachutespringen.

Daarom Skydive ENPC

Skydive ENPC is met al haar ervaring een rots in de branding. Wij weten precies hoe we jou op je gemak kunnen stellen en de allerbeste ervaring leveren. We kijken uitgebreid naar jouw wensen en hoe jij de tandemsprong wil maken. Klaar om ervoor te gaan? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op of boek direct jouw tandemsprong.