Parachutespringen in Brabant bij Skydive ENPC, Breda Airport.

De eerste skydive club van Nederland, met meer dan 65 jaar ervaring

+ 31 (0) 165 32 09 55

Weekends van 9.00 tot 20.00 uur

Uw tandemsprong in HD op unieke USB kaart

Dit is uiteraard mogelijk bij Skydive ENPC! We hebben een ervaren team van videospringers die met u mee springen om uw tandemsprong op video vast te leggen. Hiervan monteren we een spectaculaire USB in HD kwaliteit, die u na afloop van uw sprong direct mee naar huis nemen. Dit is de mooiste manier om uw ervaring met anderen te delen en om te laten zien wat u heeft meegemaakt. U beleeft zelf uw sprong keer op keer opnieuw en zult deze ervaring zo nooit vergeten.

We bieden u twee opties in combinatie met een tandemsprong; deze kunt u direct reserveren.

Experiences

  1. De video reportage verslaat de voorbereiding, de vlucht naar boven in het vliegtuig, de sprong zelf en de landing. De video wordt dynamisch gefilmd en gemonteerd op USB in HD kwaliteit.
  2. U kunt er voor kiezen om deze video door ons op youtube te laten zetten (naast de USB). We sturen u het filmpje dan in een email, die u kunt doorsturen naar uw familie, vrienden en kennissen.

Op de grond en in het vliegtuig kunnen onze videospringers meerdere mensen filmen. Tijdens de vrije val kan er maar één tandem worden gefilmd.

Boek uw tandemsprong met video

< terug naar: Tandem sprong

Vragen over tandemspringen?

Heeft u een vraag over tandemspringen bij Skydive ENPC. Bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Of stuur uw vraag door middel van ons contactformulier.

Video reportage

Boek ook uw video experience

Cadeaubon tandemsprong

Wil je iemand verrassen met een tandemsprong? Download dan hier een cadeaubon om te geven. Cadeaubon voor tandemsprong bij Skydive ENPC Download PDF