Parachutespringen in Brabant bij Skydive ENPC, Breda Airport.

De eerste skydive club van Nederland, met meer dan 65 jaar ervaring

+ 31 (0) 165 32 09 55

Weekends van 9.00 tot 20.00 uur

Demonstratie

Iets te vieren? Dan is de landing van een aantal parachutisten op of vlakbij de feestlocatie de manier om uw evenement een spectaculair tintje te geven. Skydive ENPC kan het voor u regelen. Wij kunnen met een afgesproken aantal parachutisten uw feest, opening, sport-evenement, open dag of jubileum een bijzonder tintje geven. Iets waar nog lang over nagepraat wordt.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn groot. Zo kunnen wij kleine handzame artikelen op uw terrein per luchtpost komen aangeven, bijvoorbeeld de wedstrijdbal als startsein voor het toernooi of de sleutel bij de opening van de nieuwe vestiging. Misschien wil de eregast of jubilaris wel uit de lucht komen vallen door middel van een tandemsprong, kortom mogelijkheden te over.

De parachutisten van Skydive ENPC zorgen voor een fantastisch spektakel met hun fel gekleurde parachutes en trekken altijd veel publiek en lokale media. Ter ondersteuning van commerciële belangen kunnen (sponsor)vlaggen en/of wimpels worden meegenomen. Ook is er de mogelijkheid om de parachutisten in bedrijfskleding of club tenue te laten springen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een parashow te verzorgen geheel aangepast aan uw wensen!

Demonstratie boeken

Voor verder informatie en boekingen kunt u contact opnemen met de demo-coördinator via demo@enpc.nl.

 

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking, vertel het ons dan via de contactpagina.